De la altii


Cate ceva despre mine.
VLAD: Diana e: ciudata, amuzanta, draguta, posesiva. geloasa si danseaza pe manele =)) Multumesc Vlad.. dar cum spuneam MORI: Ultima nu isi avea rostu :))
RAKNAR: hmm.. she's mine :)) e amuzanta, rea, capoasa si draguta (multumesc Google translate).
VIC: Diana e.. pai.. geniala( cand vine vorba de band), amuzanta, plictisita, ticnita si extrem de rea.
THEREA: ea e in multe feluri. mi-e cam greu sa gasesc doar 5. draguta, desteapta.. ma rog.. geniala :)) (c) Vic, tacticoasa (asta e un cuvant romanesc??), adica in marea majoritate stie cum sa obtina ceea ce vrea, dar totusi uneori iti vine sa ii dai in cap.. si nu in ultimu rand.. cand ai nevoie de un prieten bun.. she will always be by your side.
LALA: Cosmi e nebuna. Cred ca cu asta ar trebui sa incep. Ea ma face sa merg cu ea la suc de fiecare data cand i se intampla ceva, ea ma face sa ma dau cu capu' de pereti, ea vorbeste cu lumea pe strada fara macar sa o cunoasca, ea striga dupa P "satanaaaa" si cam atat duuude. Cred ca o sti si tu, suficient cat sa zici 5 lucruri despre ea.
X: Diana e ca mojo-jo-jo. rea, maniaca, malefica, nesuferita, dar totusi atat de.. amuzanta. Love
MERY: Cosmi e oribila. ma dispera doar cand deschide gura, pentruc a stiu ca urmeaza sa se ia de mine. Totusi am spuortato destul de bine 8 ani, si am ajuns chiar sa tin la ea, descoperind ca daca lasa la o parte tot sarcasmul poate fi draguta si cat de cat normala.
ANDREI: Diana.. pai eu si cu ea suntem legati de multi ani de scoala.. de chiulit, copiat, injurat, batut, fugit, fumat :)), etc. Siin tot acest timp mi-am dat seama cum e ea de fapt. E o duda talentata, optimista, mereu bine dispusa, cu simtul umorulului, dar oricum.. niciodata nu vei avea destul timp ca sa iti dai seama cum e ea cu adevarat.
Teroarea( she's my girl bitches!): Diana e o tipa super ok. e pe placu' tuturor. O simpatizez, chiar daca e o chestie umblatoare cu par natural( cred) da' atata iti zic domnu': te iei de ea, te iei de mine. --> ma simpatizeaza auzi.. de fapt ma iubeste B-)


Cam asta e.. prima tura:))
Va urma si alta.. cred..
Mulumesc tuturor despre opinia/critica voastra. Oricum.. nu ca m-ar da pe mine gata ceva zis de voi.. :)) Totusi.. mulumesc din nou. Pentru cei care au ceva de comentat.. mare e gradina Domnului :)
ps: in poza sunt doua prajituri care se.. iubesc?:))

Diana